Prijzen

Afasietherapie.be van Logoclicks is alleen beschikbaar voor logopedisten die geregistreerd zijn bij het Riziv.

Afasietherapie.be wordt betaald op basis van een kost per cliënt per maand.

Dit is de meest eerlijke vergoeding voor zowel grote als kleine praktijken. Voor ziekenhuizen en revalidatiecentra zijn andere kosten van toepassing die gebaseerd zijn op het jaarlijks aantal behandelde cliënten.

Zelfstandige logopedisten

De kosten voor het gebruik van Afasietherapie.be voor in België gevestigde en geregistreerde logopedisten bedragen € 35,00 per client per maand inclusief BTW.

Er zijn geen aankoopkosten of abonnementen van toepassing. U betaalt per cliënt die Afasietherapie.be in een maand gebruikt. U kunt ook (tijdelijk) stoppen met cliënten wanneer u wilt.

Het gebruik van Afasietherapie.be wordt maandelijks, per cliënt waarvoor u oefeningen aangemaakt heeft, inclusief BTW in rekening gebracht.

De betalingstermijn is 15 dagen na factuurdatum.

Ziekenhuizen en revalidatiecentra

De kosten voor het gebruik van Afasietherapie.be voor in België gevestigde en geregistreerde logopedisten bedragen: € 35,00 per client per maand inclusief BTW.

 

In het geval het voor een ziekenhuis of revalidatiecentrum niet mogelijk is per client af te rekenen, contacteer ons dan voor een speciale afspraak voor het gebruik van Afasietherapie.be voor toepassing binnen het ziekenhuis of revalidatiecentrum.

Scholing

Afasietherapie.be is eenvoudig in gebruik en maakt gebruik van het meest recente wetenschappelijke onderzoek en literatuur.

Het is om deze reden van belang dat de logopedist weet hoe deze onderzoeken zijn door vertaald in de software.

Logoclicks biedt een online scholing van twee uur aan voor logopedisten die optimaal gebruik willen maken van Afasietherapie.be. Klik hier voor informatie en inschrijving.

Korte online cursus (2 uur)

Korte online cursus van twee uur voor logopedisten die personen met afasie behandelen in de eerste en tweede lijn.

In het eerste deel wordt de theoretische onderbouwing behandeld. In het tweede deel  komen de werking en de interpretatie resultaten aan de orde.

Diagnostiek en (Online) Behandeling van Afasie: NBT en Afasietherapie.be

In deze cursus van Pro-Eduation wordt vanuit de diagnose met de nieuwe Nederlandse Benoem Taak de link naar de behandeling van afasie gelegd. Afasietherapie.be  wordt praktisch uitgelegd en toegepast.

Aan het einde van de eerste lesdag kan je de NBT gebruiken en oefen je zelf met het gebruik van Afasietherapie.be. De tweede lesdag staat in het teken van de praktische toepassing van online afasietherapie.

Ik ben logopedist


Ik ben logopedist

Ik heb afasie


Ik heb afasie